Taxi Delft

Prive Chauffeur

Taxichauffeurs is in Nederland de specialist als het gaat om diensten uitgevoerd door veel grote bedrijven. Taxi bedrijven hebben door heel Nederland zo’n 5000 taxichauffeurs waardoor heel Nederland gedekt is en er bijna altijd een chauffeur voor u beschikbaar is. Tegenwoordig komt er veel dreiging vanuit de Uber-dienst. Met deze app kunnen mensen zelf hun diensten verlenen om iemand te laten meerijden voor een x bedrag. Dit is vaak veel goedkoper dan wat de taxi bedrijven gemiddeld kosten. Daarom zijn er tegenwoordig veel recht zaken tegen Uber om dit soort praktijken tegen de gaan. Er zijn de laatste jaren al een aantal taxi bedrijven failliet gegaan vanwege de diensten die uber aan bied. Daarbij komt ook dat mensen die verdienen aan rond brengen van mensen hun inkomen niet aangeven bij de belasting. De overheid gaat hier ook steeds meer mee bemoeien.

De chauffeursdiensten van zijn erg gevarieerd. Zo is het mogelijk om een privé chauffeur in te huren maar ook om een tijdelijke chauffeur aan te stellen om u naar uw werk te brengen. Of wanneer je niet mobiel genoeg bent of in een rolstoel zit kun u met een special vervoer mee. U kunt zelf bepalen hoe en wat voor chauffeursdienst u wilt gebruiken.

Een veelgebruikte chauffeursdienst is een auto met chauffeur. Heeft u niet de beschikking over uw eigen auto? Veel mensen maken gebruik van een taxi als ze naar Schiphol moeten. Met zelf met de auto te gaan en daar je auto 2 weken te laten staan is enorm duur dan ben je al gauw 80 euro kwijt om alleen je auto daar te laten staan. Dan is een bijvoorbeeld een taxi Delft naar Schiphol veel goedkoper.

De privéchauffeurs hebben een interne keuring doorstaan waardoor Taxibedrijven kunnen garanderen dat u een kwalitatief goede chauffeur inhuurt. U kunt een privé chauffeur inhuren voor bijvoorbeeld woon- en werkvervoer, hierdoor kunt u uw reistijd effectief benutten. Ook is het mogelijk om eenmalig voor bijvoorbeeld een afspraak of diner een privé chauffeur te huren. Elke taxichauffeur heeft ook een speciale taxi pas waar je altijd naar kunt vragen om te controleren of ze ook echt bevoegd zijn.

Wij hebben een ruim aanbod aan chauffeursdiensten en garandeert een representatieve en kwalitatief goede chauffeur, wat uw wens ook is. Voor het complete aanbod chauffeursdiensten, neem eens een kijkje op de website!