Aanbod ex lease auto voor de verkoop

Het aanbod ex lease auto’s bestaat uitsluitend uit tweedehands auto’s die eerder als lease auto zijn gebruikt.  Met het aanbod ex lease auto’s dus als tweedehands auto heb je als nieuwe berijder niks te maken met bijtellingen of andere fiscale aangelegenheden die komen kijken bij een leaseauto. De auto kan zoals iedere andere tweedehands auto direct in gebruik worden genomen. Vaak is deze collectie zorgvuldig samengesteld. Van de teruggekomen leaseauto’s worden dan ook wekelijks de best onderhouden auto’s uitgezocht zodat ze je kunnen verzekeren van een goede aankoop. Speciale adviseurs helpen je graag om de auto te vinden die het beste aan je behoeften voldoet. 

Waarom een ex lease voertuig aanschaffen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor een tweedehands leaseauto te kopen. Dit is niet zo vreemd want het aanschaffen van een tweedehands leaseauto heeft diverse voordelen. Ten eerste is een tweedehands leaseauto altijd goedkoper dan een nieuwe auto aangezien er al eerder in gereden is. Daarnaast heb je bij het aanschaffen van een ex lease auto de garantie dat er slechts één voormalige eigenaar is. Je bent dus niet de derde, vierde, vijfde of zesde eigenaar, maar altijd slechts de tweede.

De 10 meest populaire lease auto’s maart 2018

Als je kijkt naar de top tien, dan staat de Volkswagen Polo verrassend genoeg  niet op de eerste, maar op de tweede plek met 478 leaseregistraties. De eerste plek gaat naar de Kia Picanto met 604 geregistreerde leaseauto’s. Een behoorlijke ‘upgrade’ voor de Kia Picanto, want de maand daarvoor stond de auto op de negende plek. De vijfde plek gaat naar de Opel Karl en de laatste plek gaat naar de Opel Astra sports tourer. Hieronder vind je een volledig overzicht van de top tien meest populaire leaseauto’s van afgelopen maand:

  1. Kia Picanto
  2. Volkswagen Polo
  3. Toyota Aygo
  4. Skoda Octavia combi
  5. Opel Karl
  6. Ford Fiesta
  7. Hyundai I10
  8. Nissan Qasqai
  9. Renault Megane Estate
  10. Opel Astra sports tourer